JOE'S STORY

Een jong bedrijf dat de wereld een beetje mooier wil maken met hoogwaardige, handgemaakte Bow Ties. Met deze visie werdt op  28 augustus 2017 Joe's Bow Ties opgericht.

Niet alleen wil Joe’s Bows voorop lopen met hoogwaardige, handgemaakte Bow Ties, ook focussen wij ons op het verbeteren van de bestaande klassieke vlinderdas. Onze vlinderdassen worden op een nieuwe manier gestrikt, waardoor het omdoen van de vlinderdas een stuk eenvoudiger is geworden. Daarnaast lukt het ons om een low-waste product neer te zetten door al onze reststoffen te verwerken in kussentjes. Deze worden samen met de vlinderdassen geplaatst in een speciaal door ons ontwikkeld houten doosje. Zo blijft uw Joe’s Bow Tie gegarandeerd langer mooi!

Op dit moment hebben wij drie collecties: de seizoens-, de royal- en de exclusive- collectie. Wij selecteren de stoffen voor onze collecties zelf en laten de stoffen van van onze ‘exclusives’ speciaal bedrukken. Naast onze wisselende collecties heeft u de mogelijkheid om zelf een vlinderdas voor speciale momenten te laten ontwerpen. Wilt u er één of honderd, alles is mogelijk. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.    

Onze producten zijn in diverse winkels te vinden, o.a. bij de mannenboutique Hype Heroes te 's-Hertogenbosch. 


 

Foto's door: 
Isabeau Bosscher Fotografie
Marleen Serné

Productfoto's & Video's door:
David Baronian

 

   

 

 

© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel