Garantie & Retour 

 

1. De garantieperiode van de consument geldt vanaf het moment van aankoop en is alleen geldig op vertoon van het originele aankoopbewijs.

1.1 De consument heeft wettelijk 14 dagen bedenktijd. In deze periode is de consument gerechtigd het gehele bedrag retour te krijgen inclusief verzendkosten, indien ongedragen en in originele verpakking met toebehoren en aankoopbewijs.

1.2 De garantieperiode voor fabrieksfouten is 60 dagen na aankoop. Slijtage, onrechtmatig gebruik, blootstelling aan teveel licht en verkleuring door gebruik, vallen niet onder de garantie.

1.3 Bij het retour sturen van het artikel wordt bepaald of het artikel door een fabrieksfout of door fout handelen van de consument is ontstaan.

1.4 In het geval van een fabrieksfout worden de volgende opties gegeven:

1.4.1Het volledig betaalde bedrag plus evt. retourkosten terug te ontvangen.

1.4.2 Het artikel volledig vervangen of repareren, naar behoeven van de geconstateerde fout.

1.4.3 Het bedrag van het gekochte product besteden aan een ander product. Mocht de waarde van het nieuwe product lager zijn dan krijgt u het resterende bedrag terug in de vorm van een tegoedbon. Is het bedrag van het nieuwe product hoger dan het geretourneerde product, dan dient u het verschil bij te betalen.

1.5 Indien het gekochte product zonder contact vooraf retour wordt gezonden, zal er geen restitutie zijn op de verzendkosten. Tevens kan de duur van afhandeling langer duren en is er geen zekerheid van enige vergoeding.

 

© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel