Marijn Vorst
 

 


Hey Marijn, leuk dat je even tijd voor ons wilt maken. Vertel eens, waar ben jij zoal mee bezig?

Ik woon en werk momenteel in Arnhem. Samen met mijn zus heb ik een bedrijf genaamd “IKPAKJEIN". Bij ons kun je terecht voor (bijna) alles gemaakt van papier; zo verkopen we kaarten, boeken en agenda’s met mooie boodschappen.

 

"We maken mensen blij met papier met een boodschap."

 

Dat hoor je niet vaak. Hoe zijn jullie daarmee begonnen?

Het is eigenlijk allemaal begonnen bij de liefde die wij als kind al hadden voor papier. Als zussen knutselden we vroeger veel samen en de liefde daarvoor hebben we vastgehouden. We wisten al op jonge leeftijd dat we ooit samen iets wilden gaan doen in die richting, maar dit moest nog wel verder vorm krijgen. Vroeger waren we al veel in de weer met magazine foto’s, papierwaren, kaarten etc. Zo kwamen we op het idee om het inpakken een nieuwe betekenis te geven: ook al geef je iets kleins, zolang je daar aandacht aan besteedt en het verpakt op een persoonlijke manier kan iets kleins toch een groot gebaar maken. Het begon allemaal met onze kaartencollectie en dat is eigenlijk compleet uit de hand gelopen tot wat het nu is.  


En wat maakt jou los van je werk gelukkig?

Het maakt me gelukkig om met fijne en inspirerende mensen samen te zijn. Zo ook wanneer ik terug naar mijn jeugd ga, terug naar mijn studietijd. Het ophalen van herinneringen zorgt voor het gevoel van leven. Werken is een belangrijk deel van mijn leven maar daarnaast vind ik een rijk sociaal leven ook heel belangrijk. Het is fijn om me te omringen met mensen die ik al ken vanaf mijn jeugd en elkaar te zien groeien!

 

 


"Mezelf omringen met mensen die ik al ken vanaf m’n jeugd en elkaar te zien groeien"


En hoe ben je bekend geraakt met Joe’s Bow Ties?

6 jaar geleden kwam ik bij Rima in de klas, bij de studie International Lifestyle Studies. Ik was altijd erg onder de indruk van Rima. Ze is een paar jaar ouder en was gecharmeerd van haar kracht. Zodoende heb ik Joey leren kennen, gezien hoe jullie het bedrijf gestart zijn en het zien groeien. Te gek om vervolgens op de opening te zijn van jullie atelier in Amersfoort. Er was alleen iets waar ik niet zo trots op was: dat ik jullie niet volgde op Instagram… @Joesbowties. Ik zou iedereen aanraden dat wel te doen ;)!

 

Wat zou je de lezer willen meegeven over Joe’s Bow Ties?

Jullie producten vallen voor mijn gevoel in de categorie kunstobjecten. Net als een sieraad voegt het iets toe aan hetgeen dat je wilt uitstralen. Met deze ‘statement accessoires’ kun je je identiteit versterken.

 

Welke Bow Tie is jouw favoriet?

De Golden Delicious is mijn favoriet! Ik kan hier echt laten zien wat ik wil laten zien, namelijk mijzelf!

 

 

 

 

Ben je benieuwd naar nog
meer verhalen van andere
vlinderdas liefhebbers?

klik hier 

Sorteer op
Sorteer op
© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel