Diego González-Clark

Waar ben je zoal mee bezig?

Momenteel speel ik in de musical Kinky Boots als danser, zanger en acteur en daarnaast werk ik veel als model Commercieel en Fashion. Tevens doe ik veel commercials, zowel online als voor tv. 
 

Ben je al lang bezig in jouw “vak”?

Dit werk doe ik inmiddels alweer 6 jaar, het is wel echt een droom die ik leef. Sinds mijn 12e ben ik bezig om me steeds verder te ontwikkelen in dit werk. Ik heb nog steeds lessen, zodat ik mijn skills continu kan verbeteren. Door deze lessen gaat er soms een wereld voor me open. Ik ben nog niet aan mijn plafond en blijf leergierig. 
 

“Mijn werk is echt een droom die ik leef.”
 

Wat maakt je naast jouw vak gelukkig?

De liefde! Mijn vriend VINCENT PELUPESSY en ik passen heel goed bij elkaar. We zijn echt totaal verschillende personen, maar we vullen elkaar goed aan en corrigeren elkaar waar nodig. Dat maakt ons een goed team. Het is fijn om een goede thuisbasis te hebben; al stort de wereld in, heb je je zesde afwijzing,  heb je weer een shit show gespeeld die avond of heb je een casting niet gekregen, Vincent zal er altijd zijn en dat maakt de rest minder erg.
 

We vroegen je om een plek uit te kiezen wat betekenis voor je heeft, waarom koos je voor jullie eigen boot?

Het was een snel besluit om onze boot te kiezen. Ik hou überhaupt erg van water en de natuur en we hebben sinds vorig jaar een eigen boot. Dit is de plek waar ik rustig kan worden naast mijn drukke werk, want het vergt veel energie en doorzettingsvermogen om mijn werk te doen. Het is dus fijn om een plek te hebben waar ik even niet hoef na te denken, maar gewoon kan opladen zonder de drukte van het werk en Amsterdam om mij heen. Als je vaart dan ervaar je Amsterdam anders. Je loopt niet tussen de mensen, er zijn geen drukke trams of toeristen. Ik kan dan echt in mijn eigen bubbel zitten.
 

Hoe ken je ons?

Bij  “On your Feet! De Musical” heb ik met Joey mogen samenwerken. We speelden beiden in de show en deelden de kleedkamer. Tijdens die periode was hij samen met Rima erg druk bezig met Joe’s Bow Ties. Hier heb ik vanaf de zijlijn alle ontwikkelingen kunnen meemaken. Ik hoorde alle verhalen en zag hoe zij zich verder hebben ontwikkeld. Uiteindelijk heb ik als model een shoot gedaan en daardoor ben ik nog meer betrokken geraakt  bij Joe’s Bow Ties.

 

Je hebt zelf twee Joe’s Bow Ties gekocht. Waarom koos je voor ons?

Voordat ik je kende was ik opzoek naar vlinderdassen voor de dansers van Romy Monteiro. Hierbij was het belangrijk dat het gala was. Ik dacht direct aan chique kleding, een pak, stropdassen of Bow Ties. In de danswereld zie je dan eigenlijk altijd een zwarte broek, een wit overhemd, een zwart strikje en bretels. Hier kon ik ook niet heel erg van afwijken, omdat het om Romy Monteiro gaat en niet over ons als achtergrond dansers. Dus vroeg ik me af waar ik dan kon afwijken en dat was in de accessoires. Op het moment dat ik dat had besloten heb ik jou benaderd en hebben jullie de prachtige Black Sparkle Joe’s Bow Ties geleverd. Uiteindelijk heb ik ze dus bij jullie gekocht, omdat jullie uitblinken in de designs en allure van een Bow Tie, alles behalve standaard. 

 

“Jullie blinken uit in designs en allure en de Bow Tie’s zijn alles behalve standaard!”
 

Waarom is de Deliciosa Bow Tie jouw favoriet?

Ik hou ontzettend van planten en zoals ik al eerder zei van de natuur. Toen ik bij jullie in de showroom was, zag ik hem liggen en was ik verkocht. De Deliciosa viel erg op qua kleur, want als ik aan vlinderdassen denk zie ik niet direct veel groene vlinderdassen. Deze Bow Tie was zo pakkend groen en dan ook nog met de bladeren van de Monstera Deliciosa* erop afgebeeld. Hij is heel uniek en zo blijf ik verbonden met de natuur. Ik voel me ontzettend cool als ik hem draag.

 

Waarom zouden mensen Joe’s Bow Ties moeten kopen?

Als je ooit op een feestje bent of een evenement en wilt echt ‘de blits maken’ met een eye-catcher die mensen gaan onthouden, dan moet je kiezen voor Joe’s Bow Ties. Het is dan gegarandeerd dat je aangesproken wordt op je stijl die avond.

 

*Deze gatenplant is een plant uit de aronskelkfamilie. Het is een kruipende klimplant, die van nature voorkomt in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico tot in Panama.

 

 

Ben je benieuwd naar nog
meer verhalen van andere
vlinderdas liefhebbers?

klik hier

Sorteer op
 • Vlinderdas Monstera Deliciosa
  Vlinderdas Monstera Deliciosa

  Joe's Monstera Deliciosa Bow Tie. Deze vlinderdas is met zijn mooie groene bladeren het perfecte accessoire. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  96% Katoen
  4% Elastan
  Handgemaakt

  € 55,00
 • Monstera Deliciosa Pochet
  Monstera Deliciosa Pochet

  90% Polyester
  10% Elastan
  Handgemaakt

  € 15,00
Sorteer op
© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel