Sorteer op
 • UITVERKOCHT

  Vlinderdas Blue Salvia
  Vlinderdas Blue Salvia

  Joe's Blue Salvia Bow Tie. Deze Blauwe vlinderdas met gele en grijze driehoeken is een rustige vrolijke accessoires. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Black & White Vitalba
  Vlinderdas Black & White Vitalba

  Joe's Black & White Vitalba Bow Tie. Deze zwart witte vlinderdas met driehoeken is een rustige vrolijke accessoires. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Diamond Fargesii
  Vlinderdas Diamond Fargesii

  Joe's Diamond Fargesii Bow Tie. Deze vlinderdas is een echte diamant voor het oog en top favoriet! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Dreaming Unicorn
  Vlinderdas Dreaming Unicorn

  Joe's Dreaming Unicorn Bow Tie. De kleurrijke vlinderdas voor jong en oud met een eenhorn! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Blue Dahlia
  Vlinderdas Blue Dahlia

  Joe's Blue Daliah Bow Tie. De vlinderdas met blauwe strepen zorgt voor balans en de perfecte accessoires. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Discodip
  Vlinderdas Discodip

  Joe's Discodip Bow Tie. De vlinderdas die doet denken aan polkadots maar dan anders! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Impatiens Wallerane
  Vlinderdas Impatiens Wallerane

  Joe's Impatiens Wallerane Bow Tie. De kleurrijke vlinderdas waar je altijd positief bij bent! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Ixora
  Vlinderdas Ixora

  Joe's Ixora Bow Tie. De vlinderdas met kleurrijke horizontale strepen. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Dicentra Spectabilis
  Vlinderdas Dicentra Spectabilis

  Joe's Dicentra Spectabilis Bow Tie. De vlinderdas met kleurrijke verticale strepen. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Monstera Deliciosa
  Vlinderdas Monstera Deliciosa

  Joe's Monstera Deliciosa Bow Tie. Deze vlinderdas is met zijn mooie groene bladeren het perfecte accessoire. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  96% Katoen
  4% Elastan
  Handgemaakt

  € 55,00
 • Vlinderdas Japanese Denim
  Vlinderdas Japanese Denim

  Joe's Japanese Denim Bow Tie. De vlinderdas met Japanse Denim mooi blauw en van hoge kwaliteit . Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Japanse Denim
  Handgemaakt

  € 65,00
 • Vlinderdas Rosita
  Vlinderdas Rosita

  Joe's Rosita Bow Tie. De vlinderdas met bloemenprint en vrolijke kleuren. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  94% Katoen
  6% Elastan
  Handgemaakt

  € 55,00
Sorteer op

De mooiste vlinderdas online kopen

Het is niet makkelijk om een keuze te maken voor een goede vlinderdas. Dit is een kledingstuk bij uitstek dat de aandacht trekt. Je ziet de vlinderdas niet vaak in het straatbeeld, dus als er dan iemand rondloopt die wel een dergelijke das om heeft, dan valt dit meteen op. Je maakt een statement met een vlinderdas, dat je een eigen stijl hebt en niet bang bent om deze aan de wereld te laten zien. Maar dat maakt een vlinderdas kopen er niet makkelijker op. Want hoe moet die bow tie er dan precies uitzien? We weten het, we maken de keuze er bij Joe's Bow Ties niet makkelijker op. We hebben namelijk heel wat mooie modellen das voor je klaarstaan.

Een vlinderdas online kopen

Wil je een vlinderdas online kopen bij een bedrijf waar deze dassen met de hand worden gemaakt? Bij Joe's Bow Ties vind je echt vakmanschap terug, in een webshop vol met mooie dassen. We hebben een vaste collectie, waar je het hele jaar door de mooiste vlinderdassen uit kunt kiezen. Maar daarnaast hebben we ook speciale collecties, die voor een bepaalde tijd verkrijgbaar zijn. Prachtige dassen die door ons ook nog eens op bijzondere wijze worden verpakt. Wij hebben hier namelijk mooie houten doosjes voor ontwikkeld, die zeker niet misstaan in je huis.

Meer weten over onze vlinderdassen?

Wil jij een vlinderdas kopen bij een bedrijf dat de zaken net even anders aanpakt? Het is ons doel om de wereld net even wat mooier te maken met onze dasjes. We hebben naast onze gewone collecties namelijk ook nog een Royal- en een Exclusive Collection. Deze dassen doe je om als je ergens in het middelpunt van de belangstelling staat, of bij heel speciale gelegenheden. Of gewoon als je een mooie das om je nek wil hebben natuurlijk! Kom jij eens bij ons kijken als je een vlinderdas online wil kopen?

© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel