Sorteer op
 • Vlinderdas Discodip
  Vlinderdas Discodip

  Joe's Discodip Bow Tie. De vlinderdas die doet denken aan polkadots maar dan anders! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Classic Royal White
  Vlinderdas Classic Royal White

  Joe's Classic Royal White Bow Tie. Deze witte vlinderdas behoort tot de Classic Royal Collectie. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Micro Satijn
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Diamond Fargesii
  Vlinderdas Diamond Fargesii

  Joe's Diamond Fargesii Bow Tie. Deze vlinderdas is een echte diamant voor het oog en top favoriet! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Dreaming Unicorn
  Vlinderdas Dreaming Unicorn

  Joe's Dreaming Unicorn Bow Tie. De kleurrijke vlinderdas voor jong en oud met een eenhorn! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Impatiens Wallerane
  Vlinderdas Impatiens Wallerane

  Joe's Impatiens Wallerane Bow Tie. De kleurrijke vlinderdas waar je altijd positief bij bent! Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Ixora
  Vlinderdas Ixora

  Joe's Ixora Bow Tie. De vlinderdas met kleurrijke horizontale strepen. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Rosita
  Vlinderdas Rosita

  Joe's Rosita Bow Tie. De vlinderdas met bloemenprint en vrolijke kleuren. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  94% Katoen
  6% Elastan
  Handgemaakt

  € 55,00
 • Vlinderdas Boogie Woogie - Mondriaan
  Vlinderdas Boogie Woogie - Mondriaan

  De Mondriaan Boogie Woogie vlinderdas. Deze Bow Tie strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 75,00
 • OUT OF STOCK

  Vlinderdas SKEIN - Babette Schrijft
  Vlinderdas SKEIN - Babette Schrijft

  Joe's Skein - Babette Schrijft Bow Tie. Deze vlinderdas is ontworpen door Babette schrijft. Ken jij Skein? Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 70,00
 • Vlinderdas The SKULL
  Vlinderdas The SKULL

  Joe's SKULL Bow Tie. Vlinderdas met doodskoppen voor de rebellen onder ons. Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% katoen
  Handgemaakt

  € 50,00
 • Vlinderdas Calligraphic pattern- Gayane Yerkanyan
  Vlinderdas Calligraphic pattern- Gayane Yerkanyan

  Joe's Calligraphic pattern- Gayane Yerkanyan Bow Tie. Deze vlinderdas is exclusief verkrijgbaar bij ons . Alle Joe's Bow Ties strik je op een nieuwe makkelijke manier!

  100% Katoen
  Handgemaakt

  € 65,00
Sorteer op

Wil jij een witte vlinderstrik kopen?

Je wil een mooie vlinderstrik kopen en bent nu op zoek naar de juiste webshop. We denken dat je dan niet meer verder hoeft te zoeken. Bij ons vind je namelijk een groot aantal prachtige vlinderstrikken, die helemaal met de hand voor je zijn gemaakt. Zo'n witte vlinderstrik van Joe's Bow Ties is iets wat jij waarschijnlijk met veel plezier zult dragen. Niet alleen maar omdat die strik er zo mooi uitziet, maar ook omdat hij heel comfortabel zit. Onze witte vlinderstrik is namelijk op een speciale manier gemaakt, waardoor hij heel eenvoudig om te doen is.

Een vlinderstrik in het wit

We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende kleuren en stijlen voor je klaarstaan. We willen hiermee laten zien wat er allemaal mogelijk is en helpen de wereld een klein beetje mooier te maken. Echter, je kunt er bij ons ook voor kiezen om een witte vlinderstrik te kopen. Waarom ook niet? Een mooie, strakke, witte vlinderstrik is een prachtige accessoire die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Een witte vlinderstrik kopen doe je heel eenvoudig in onze webshop. We hebben deze dusdanig ingericht dat je snel de juiste strik vindt en deze ook zonder problemen, veilig afrekent.

Een witte vlinderstrik kopen bij Joe's Bow Ties

Die mooie vlinderstrik die je met veel plezier gaat dragen haal je bij Joe's Bow Ties. We zijn een jong bedrijf dat bow ties van hoogwaardige kwaliteit maakt. We hebben veel kennis op het gebied van productontwikkeling, vakmanschap en concepten bedenken, wat allemaal heel belangrijk is bij de ontwikkeling van de mooiste vlinderstrikken. Kijk ook eens in ons assortiment om te zien wat wij naast een witte vlinderstrik allemaal nog meer voor verschillende strikken verkopen. Je zult dan zien dat je bij ons aan het juiste adres bent voor bijzondere strikken.

© 2016 - 2021 Joe's bows | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel